Diensten

img
Detachering

WMO Pro werkt met medewerkers die de weg en werkwijze binnen de gemeentelijke instellingen en welzijnsector van binnenuit kennen. Door hun specifieke kennis en flexibiliteit zijn ze in staat om een constructieve bijdrage aan uw organisatie te leveren in diverse functies.

U kunt denken aan bijvoorbeeld ondersteuning in interim-management, projectleiding, beleidsadvies of uitvoerende werkzaamheden in welzijn, inkomen, jeugd of administratie.

img
Functies

U kunt bij tijdelijke ondersteuning door WMO Pro denken aan de volgende functies:

Management: verander- , proces-, en interim-management bij gemeenten.

Project-, en Programmanagment: projectleiders met ervaring in het verbeteren van werkprocessen of samenwerking van teamleden, Beleidsadviseurs

Adviseurs: Beleidsmedewerkers, klantmanagers (werk, inkomen, onderwijs, welzijn), zorgconsulenten, specialisten sociaal domein

Juridisch-administratief en specialistisch medewerker: ondersteuners op diverse niveaus en afdelingen

img
Opleiding / Training

Wij denken met onze opdrachtgevers mee over de uitvoering voor de zorgtaken. We weten dat er volop behoefte is aan tijdelijke medewerkers die verstand en kennis hebben van de meest recente ontwikkelingen binnen het sociaal domein. Wij trainen en zorgen ervoor dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen het sociaal domein. Daarnaast zorgen we er ook voor dat onze medewerkers bekend zijn met programma’s zoals Civision of Socrates, GWS4all etc. zodat de inwerkperiode verkort kan worden.