Wat kan je van ons verwachten?

1

Gedrevenheid, jarenlange inhoudelijke en procesmatige ervaring en enthousiasme maken ons wie we zijn

2

We kennen niet alleen de kandidatenmarkt, maar weten ook wat er binnen het sociaal domein speelt

3

Transparantie, delen van kennis en werken met passie is ons succesfactor

Over ons

img

WMO Pro is een partner in het oplossen van personele en beleidsmatige uitdagingen op het gebied van werk, zorg en inkomen in het sociale domein.

Wij zijn een jonge organisatie met een ervaren team van professionals met een brede expertise en de juiste instelling. De combinatie van jarenlange ervaring van het WMO Pro team binnen human resource management en het sociaal domein maakt ons, voor opdrachtgevers, een partner die begrijpt wat je nodig hebt en voor professionals een coach en sparringpartner.

De kracht van WMO Pro is de verbinding. De professionals bij WMO Pro zijn teamleden van de organisatie. Wij investeren voortdurend in de kennis en ervaring van onze medewerkers. Coaching en training is vanzelfsprekend en afgestemd op de professional en de opdracht. Wij weten dus wat onze professionals en opdrachtgevers willen en nodig hebben.

Dingen die u van ons moet weten:

De expertise van onze consulenten is breed binnen het sociaal domein.

Wij monitoren constant zowel kleine als grote projecten en leveren feedback in de gewenste regelmaat.

We zijn loyaal aan onze opdrachtgevers. Wanneer wij ons binden aan een opdracht voelen wij ons geheel verantwoordelijk voor het succes.

Wij zijn een strategische partner die u de details en informatievoorziening verstrekt bij het kiezen van de meest efficiënte en effectieve oplossingen bij lastige vraagstukken.

Wij zijn open, creatief, accuraat en kosten efficiënt.